IT&Tehnologie nexus-tablet

Published on May 26th, 2012 | by Horia

Comments

Se stie producatorul tabletei Google

Zvonurile in legatura cu tableta de 7 inch de la Google sunt destul de vechi, insa de data aceasta este anuntat oficial si mult asteptatul nume al producatorului.
Asus sunt cei in care oficialii companiei celui mai mare motor de cautare au avut increderea pentru producerea unei tablete care are dificila misiune de a da piata actuala peste cap. Peste 600.000 de unitati au fost deja comandate insa planul este ca pana la finalul anului 2 milioane de tabelete sa fie gata de pus in magazine. Este destul de greu, daca ne gandim ca lui Apple i-a luat putin peste 6 luni pentru a duce 300.000 de iPhone-uri la stadiul de perfectie. Si nici atunci Jobs nu era cu totul multumit.
Aceasta tableta cel mai probabil va rula Android 4.0 si va avea un procesor quad-core. Concluzia pe care o tragem este ca Google vrea sa depaseasca cu totul competitia din punct de vedere al hardware-ului si software-ului. Va fi destul de greu, avand in vedere ca liderii actuali, Samsung si Apple isi pastreaza ce e mai bun pentru finalul anului. Si mai ales daca ne amintim ca pe tablete Android-ul mai are cateva lucruri detalii de fixat.
Trebuie sa recunosc insa ca sunt entuziast. Google ar putea sa surprinda cu acest gadget, poate mai mult decat se asteapta si specialistii. Sau, este posibil sa se repete scenariul de la Plus? 🙂

Tags: , , , ,


Back to Top ↑