Evenimente street-heroes-2012

Published on August 26th, 2012 | by Silvia

Comments

Street Heroes 2012 (poze + recenzie)

Evenimentul urban dedicat skaterilor, rollerilor şi riderilor, Street Heroes – ediţia a 4-a, a luat sfârşit. Acesta s-a desfăşurat în zilele de 24 şi 25 august în Skate Park din Parcul Tineretului, organizatorii fiind cei de la Ollie Gang Shop, cu Burn în rolul de sponsor. 😀

În prima zi au avut loc calificările la concursurile pentru împătimiţii sporturilor urbane. Primii au fost skaterii, după ei, a venit rândul rollerilor, iar ultimii, dar nu cei din urmă, au fost riderii, care au iscat ropote de aplauze şi ţipete cu trick-urile lor, backflip, whip, bunny hop sau manual fiind doar câteva.

După concursul de bmx a avut loc şi cel de street dance care a fost împărţit în 2 părţi. Prima presupune battle între doua crew-uri şi avea doar rol demonstativ, iar a doua consta în battle-uri 1 vs 1 pe care juriul le puncta prin vot. Seara au concertat Bassturbat, Planet H, Gojira, iar mai tarziu Doc şi Deliric.

A doua zi a adus cu ea contest-urile la skate, role, bmx  şi bboy-ing dar şi festivitatea de premiere, concert Okapi Sound Showcase şi afterparty.

După premiere, în cadrul căreia podiumul la skateboarding a fost cu totul românesc, au venit să facă atmosferă timp de o oră Grasu XXL, Maximilian, Mitză, Spike, MefX, Tranda, Junky şi Dj Oldschool, adică toţi cei de la Okapi, cu excepţia lui Guess Who. Au cântat hit-uri precum “Jos jos jos“, “Maria Ioana“, “Serenadă rap“, “Sophie“, printre care şi “Locul potrivit“, ca să arate că nu şi-au uitat colegul de breaslă. 🙂

După ce gaşca de la Okapi a terminat spectacolul, mulţimea de oameni a luat-o la picior spre Arenele Romane unde a avut loc un after party extrem de aşteptat, cu Cookie Monsta şi Funtcase în “rolurile principale” pe scena.

dsc_0004-1

Picture 1 of 10

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Back to Top ↑