Colt Literar no image

Published on September 1st, 2009 | by Horia

Comments

Toamna

Eh, pana acum 4 ani de zile cam cu asta incepeam anul scolar, o compunere cu tema “Inceputul toamnei”. De acum 4 ani, parca incepe altfel.

Cum mi-am inceput ziua? Ca orice om normal, cu capul pe perna, dormind si visand ca poate mai dureaza putin, sau putin mai mult vara. Asta bine inteles panaΒ  cand pe colivia lui Zizi au venit raze de soare si a tipat (de bucurie parca) pana cand a vazut ca m-am dat jos din pat. Bine, ca ceasul era 8:30 si ca de obicei ma trezeam la 12 asta nu mai conteaza. Eh, dar urmeaza scoala si imi “intru in forma” de acuma :-(.

Cand am scos capul pe geam nu imi venea sa cred ca e toamna, si mai ales ca se apropie de final inca 3 luni(anul acesta 4) de vacanta. De ce? Pentru ca teiul din fata geamului meu e inca verde si inca… miroase a vara. Parca e totusi mai frumos asa, sa fie soare in prima zi de toamna.

Bine inteles, nu am putut sa observ ca mai mult de jumatate din lista mea de Yahoo! este incantata pana peste masura de faptul ca este 1 septembrie si parca ar fi prima toamna prin care trec. Recunosc, si mie imi place toamna, mai alesΒ  acele ploi incete in care as sta cu orele si nu as avea nicio problema, dar poate pentru ca sunt si nascut toamna.

Iesind afara, bine inteles cu bicicloanta, mi-am dat seama ca fara un calendar nu ti-ai da seama ca este inca 1 septembrie. Ah, daca ar mai putea sa dureze zile ca aceasta. Am alergat putin prin cartier cu Sorin si in fata la Sir, cand am lasat bicicletele, am calcat prin niste frunze roscate, aurii, pe care nu le-as fi observat daca nu ar fi facut acel fosnet specific toamnei care spune ca totusi… nu mai e vara…

Ne-am strans la final toti in fata blocului la Alexandra sub mai multi copaci care erau inca verzi, cand s-a lasat intuneric. Ne-am asezat toti in iarba sa jucam o carte, si am remarcat in departare ca au ramas inca cativa greieri care cantau inca…

Un iPhone 3GS- 200$

Un Apple MacBook Pro- 2500$

Un inceput de toamna sub un copac verde- De nepretuit

Tags: , , , , ,


Comments

 1. PiSsIcUtZa:* says:

  marfa articol:*:*

  >:D<

 2. Smash says:

  specifica ma ca preturile alea sut in USA πŸ˜›
  si ar trebui unpic de copyright by mastercard πŸ˜€

 3. Yani says:

  super 0mule realistm ComPlet

 4. omule…frumos spus …dar ma enervezi ca pe mess nu raspunzi…stiu motivul…m-am obisnuit…dar ma intreb cum e sa iti bagi telu undeva…o sa incerc si eu ca st curioasa…sau poate nu raspundeai din acelasi motiv din care nu raspunzi si pe mess…dak e asta…nu inteleg dc iti pui la stts “dati beep dak e ceva” :-??

 5. cartim says:

  Frumoasa compunerea ta πŸ˜›
  Si la liceu vei face compuneri la Literatura romana , acum depinde de profil.
  Oricum mai ai putina vacanta , enjoy it !
  Mie imi place iarna ca anotimp.
  Keep in touch !!

  1. fatboyjoey says:

   Sunt la mate-info boboc acum, dar nu o sa las compunerile de genul sa dispara.
   Sincer sa fiu, in 8 ani de scoala, tot ce mi-a placut la romana a fost sa fac compunerile, cu restul nu prea m-am inteles foarte bine :-D.

 6. Pantazelu says:

  Am fost plecat la turci cand a inceput toamna asa k am stat la soare la 40+ grade si m-am si ars πŸ˜€
  Iar acum cand m-am intors in romania nu mai puteam de frig πŸ™ zici k e iarna la noi acum, iar turcii stau linistiti la soare…tot mai bn e la noi k inca suntem in vacanta :))

  Oricum, frumos articol πŸ˜‰ a inceput k o compunere de clasa a 4-a si s-a terminat cu o reclama la master card :))

  Dar tot nu va inteleg dc va bucurati de toamna O_o e cel mai urat anotimp din an!!! Si incepe si scoala!!! Inca un an unde incerci sa nu ramai corijent la niste materii mai inutile si mai plictisitoare decat o nunta sau un botez unde nu cunosc pe nimeni 😐
  Trebuia sa existe doar materiile de baza, la ce ne trebuie muzica, desen si religia 😐 mai ales dak profii insista sa le invatam si nu ne lasa sa copiem tema la romana x(

 7. alterdrac says:

  Boboc la Moisil ? :)) . Cum e Moisilu` ? xD .

Back to Top ↑