IT&Tehnologie GalaxySseries

Published on September 19th, 2012 | by Silvia

Comments

Trăsături ale lui Samsung Galaxy SIV

Aşa cum v-am promis, iată câteva detalii legate de Galaxy SIV:

1. Aplicaţii

Galaxy SIII are câteva aplicaţii inedite, cum ar fii program de editare pentru fotografii şi filme, program de vizualizare a documentelor, Gmail, Google Maps, calendar şi YouTube. Pentru că Android OS este făcut de Google, cel mai probabil Galaxy SIV va avea câteva aplicaţii unice cum ar fi asistent virtual, asemănător lui Siri pentru Android.

2. SIV Operating System

Google caută să îmbunătăţească tot timpul Android şi să lanseze noi produse. De asemenea, Samsung upgradează noul telefon cu cel mai recent sistem de operare Android, şi-anume Android 5.0, care va fi mai puternic, mai “deştept” şi mai rapid ca niciodată.

3. Procesor puternic

Samsung a perfecţionat tehnologia procesorului. Galaxy SII are un vechi dar puternic Exynos Chipset, în timp ce Galaxy SIII are Exynos 4412 Quad Chipset, asta indicând mai multe îmbunătăţiri la Galaxy SIV.

S II are procesorul Dual-core 1.2 GHz Cortex A9, iar SIII îl are pe cel mai avansat şi mai puternic:  Quad Core 1.4 GHz Cortex A9. Se mai zvoneşte că Samsung a “echipat” Galaxy SIV cu o memorie RAM de 2GB.

4. Tehnologie Web

Samsung are un browser HTML cu Adobe Flash Player, care face totul mai uşor pentru Android OS.

Până în prezent nu există nici o veste despre un suport Flash Player în iPhone 5 pentru Apple, iar asta ar putea fi foarte enervant, deoarece există o cerere foarte mare pentru un astfel de suport în produsele Apple. Samsung va îmbunătăți, de asemenea, această tehnologie la SIV în anul care vine.

5. Display

Display-ul este cel mai mare avantaj şi una dintre principalele caracteristici ale seriei Samsung Galaxy S. Ne aşteptăm ca ce-a de-a patra componentă a acestei serii să aibe un ecran de 4.8 inchi, Super AMOLED, cu touchscreen şi 16 milioane de culori.

6. Camera foto

Aceasta este cheia succesului la orice telefon, iar cei de la Samsung văd asta cât se poate de bine; tocmai de aceea, au făcut un update cu Samsung Galaxy SIII. Pentru că rezoluţia este factorul principal care duce la o fotografie de calitate înaltă, i-au pus în componenţă o cameră de 8 MP, cu o rezoluţie de 3264×2448 pixeli şi 1080 pixeli pentru filme, cu 30 fps. Samsung a venit mereu cu upgrade de ultimă oră în privinţa aceasta. Ramâne de văzut cum va fi la SIV.

7. Memoria

Cum v-am spus şi mai înainte, Samsung poate actualiza Galaxy SIV cu o memorie RAM de 2 GB şi cu un procesor cortex Quad-core 2.0, şi va fi valabil în 2013.

8. Carcasa

La Galaxy SII am întâlnit 3 culori: roz, negru şi alb, la Galaxy SIII: Pebble Blue şi Marble white, iar la Galaxy SIV nu se ştie încă, dar se pare că vor fi mai atractive şi care vor concura cu iPhone 5.

9. Preţul

Este dificil de spus de acum, dar nu cred că va fi o mare diferenţă, chiar este posibil să avem parte de reducere, căci va urma o mare competiţie între giganţi precum GoogleNokia, Apple şi Samsung alături de LG şi Sony.

V-am facut curioşi? 😀

Tags: , , , , , , ,


Back to Top ↑