Smartphones

Published on February 26th, 2013 | by Mihai

Comments

Un nou phablet isi face aparitia: ZTE Grand Memo

Pe piata de telefoane mobile au inceput sa apara din ce in ce mai multe gagdget-uri, asa-numitele “phablet-uri”, care au ecrane generoase si care combina functiile unui telefon cu cel al unei tablete. Datorita succesului inregistrat de Nexus 7, Galaxy Note I si II sau Samsung Galaxy SIII, avem toate motivele sa ne gandim ca ele reprezinata viitorul.

Compania chineza ZTE* lanseaza in acest an ZTE Grand Memo cu display de 5.7 inch. Galaxy Note II pare neinsemnat in comparatie cu acest urias care vine echipat cu un procesor de 1.5GHz Qualcomm Snapdragon 800. Rezolutia ecranului va fi de 1080p, camera foto de 13 megapixeli, grosimea de 8.9mm, iar sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1.2. Telefonul are inclus sistemul Dolby Digital Plus Surround pentru o mai buna experienta audio.

Deocamdata nu se cunoaste o data exacta a lansarii, dar mai intai va fi lansat in China, pentru ca mai apoi si in Europa.

*ZTE (Zhong Xing Telecommunication Equipment Company Limited) este o companie producătoare de echipamente de telecomunicații din Republica Populară Chineza. Compania a avut venituri de 9 miliarde de dolari în anul 2009. In trimestrul al patrulea din anul 2010, compania a vândut 16,8 milioane de telefoane mobile, devenind al patrulea producător la nivel mondial, fiind depășit ca volum comercial numai de Nokia, Samsung si LG. În tot anul 2010, compania a vândut 28,7 milioane de telefoane mobile, situându-se pe locul 8, cu un procent de 1,8% din piața mondială. (wikipedia)

 

Tags: , , , , , , , , ,


Back to Top ↑