Evenimente boston university sign

Published on July 4th, 2013 | by Silvia

Comments

Universitatea din Boston da Apple in judecata!

Universitatea din Boston a depus recent un proces împotriva Apple pentru încălcarea unui brevet care detaliază utilizarea de nitrid de galiu monocristalin. Procesul a fost depus la Tribunalul Districtual pentru Districtul Massachusetts din Statele Unite pe numele administratorilor de la Universitatea din Boston.

Brevetul in cauza este numarul 5686738 si este intitulat Highly Insulating Monocrystalline Gallium Nitride Thin Films (Mare Putere De Izolare A Nitridului De Galiu Monocristalin Fin)“. A fost depus in 1995 si a fost emis la Universitatea din Boston in 1997. Universitatea sustine ca Apple a incalcat brevetul, prin utilizarea de nitrid de galiu in iPhone 5, iPad si produse MacBook Air si prin intentia de a vinde, vanzarea si / sau importul” lor in Statele Unite, fara acordarea licentelor de brevete. Universitatea, de asemenea, spune ca, in acest fel, Apple cauzeaza daune ireparabile scolii.

UB a depus cerere pentru un proces cu juriu și ca Apple să plătească daunele și, potrivit MacRumors, si Samsung a fost dat in judecata pentru acelasi motiv.

Tags: , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati