IT&Tehnologie no image

Published on December 17th, 2010 | by Sorin

Comments

Vesti noi.

Astazi, Vodafone si Cosmote si-au adaugat in galeria de telefoane pe renumitul iPhone 4. Avem insa o surpriza: Vodafone a “facut rost” si de 3GS. Au o bila alba de la cei ce vor un iPhone dar nu au bani de 4.

Mai multe detalii despre oferte vor veni curand!

Google si-a lansat Chrome OS in testare prin Statele Unite. Pe la jumatatea anului viitor vor aparea si netbook-uri Acer si/sau Samsung cu Chrome preinstalat. Vestea buna e ca e gratuit! Astfel preturile laptopurilor vor scadea cat de cat, nefiind nevoie sa mai platim licenta catre Microsoft. Sac, sac, Steve Ballmer!

LG se pune pe treaba si isi va “tuna” noile smartphone-uri cu procesorul Nvidia Tegra2 dual-core. Cu un Android 2.3 (Gingerbread) si camera ce inregistreaza HD 1080p se va vinde ca painea calda.

Vorbind de telefoane… Sa nu uitam de Google. Gigantul internetului are planuri mari pe toate planurile si isi lanseaza un nou telefon cu brand propriu fabricat de Samsung: Nexus S. Pot spune ca este defapt un Nexus One upgradat. Device-ul este deja la vanzare in oferta T-Mobile de peste hotare, bineinteles, deblocat.

Nu numai smartphone-urile se lupta pentru locul 1. Mai noi si tabletele apar din ce in ce mai multe. Orange si-a lansat propria tableta: Orange Tablet. Simplu si la obiect. Pretul este de la €99 cu abonament si are ca sistem de operare Android 2.1.

Si cum iPad pierde teren in fata noilor tablete mai “dotate” ca el, se zvoneste ca Apple ii va face un uprgade la inceputul anului viitor.

Surprizele sunt surprize…

Mai multe detalii in urmatorul post.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati